Her på siden vil du finde opslag om ledige stillinger på Hornbæk Skole.

Vi beskæftiger lærere, pædagoger og administrativt personale.

Endelig henviser vi også til job.randers.dk for yderligere oplysninger om ansættelse ved Randers kommune og ledige stillinger ved kommunen generelt.

Hornbæk Skole søger en ambitiøs lærer

Hornbæk Skole i Randers søger en dygtig og engageret matematik- og idrætslærer med start i august 2018 – bemærk venligst den korte ansøgningsfrist!

En af vores dygtige lærere har fået andet arbejdet, og vi tilbyder derfor en spændende stilling med undervisning primært i indskolingen og på mellemtrinnet. Vi søger en fagligt kompetent lærer, der kan understøtte skolens ambition om at bibeholde et højt fagligt niveau samt skabe gode læringsfællesskaber.

Hornbæk Skole er en folkeskole med 500 elever samt ca. 50 dygtige medarbejdere. Vi har fokus på elevernes trivsel, læring og et højt fagligt niveau. Vi er kendetegnet ved et godt arbejdsmiljø med en god tone og et givtigt forældresamarbejde. Skolen ligger i Randers Kommune i et naturskønt område vest for Randers og tæt på E45.

Vi forventer, at du:

• Er uddannet lærer med linjefag i matematik. Du skal have linjefag eller linjefagskompetence i idræt

• Er ambitiøs og engageret

• Har meget gode relations- og samarbejdskompetencer
  • Har en klar, tydelig og anerkendende klasseledelse
  • Vil tage aktivt del i arbejdet med at skabe en god skole
  • Formår at skabe faglige udfordringer for alle elever

Vi tilbyder:

• En god arbejdsplads med stor indflydelse på egen hverdag
  • Et tæt skole/hjem-samarbejde med en aktiv og engageret forældregruppe
  • Dygtige og hjælpsomme kollegaer

• Mentorordning for nyuddannede lærere

• Alle nyansatte tilbydes desuden at blive en del af et netværk på tværs af skolerne i Randers Kommune. Der vil bl.a. være mulighed for erfaringsudveksling samt intro til skoletjenester m.m.

Stillingen er på ca. 30 timer og evt. med mulighed for at øge timetallet. Løn sker efter gældende overenskomst og ansættelsen er fra august 2018. Vi indhenter børne- og straffeattest. Vedlæg venligst relevante bilag, uddannelsesbevis, udtalelser og angiv gerne referencer. Ansættelsessamtaler finder sted mandag den 25. juni 2018.

Ansøgningsfrist: Torsdag den 22. juni 2018, kl. 12.00

Ønsker du flere informationer, eller har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte viceskoleleder, Morten Lassen, eller skoleleder, Kim Højer Hansen på tlf. nr: 89 15 42 00. Du kan læse mere om Hornbæk Skole på skolens hjemmeside.